fbpx

+4 0786 237 369

memorialulrevolutiei1989@gmail.com

Web Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Logo Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Web Development

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

White Labeling

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

VIEW ALL SERVICES 

Cupa Memorialul Revoluției la minifotbal, ajunsă cu bine chiar la ediția a XV-a, s-a desfășurat duminică, 10 decembrie, la Sala Olimpia din Timișoara. Competiția a adunat la startul ei 6 echipe având în componență tineri din instituţii de stat şi ONG uri care se ocupă de copiii defavorizaţi din punct de vedere social precum şi echipe ale unor asociaţii de revoluţionari. Echipele au fost repartizate în două grupe a câte trei echipe, primele două clasate în fiecare grupă jucând semifinalele și apoi finalele. Dintre cele 6 echipe care au participat în această ediție s-a detașat echipa Fundației Rudolf Walther, cu victorii pe linie, singura echipă care a fost aproape să scape neînvinsă în disputa cu noua campioană, fiind Penitenciarul Timișoara.
În cadrul festivității de premiere, s-au oferit cupe și diplome pentru primele 3 echipe clasate, respectiv Rudolf Walther, Clăbucet și Penitenciarul Timișoara, precum și câteva distincții. Astfel, cel mai bun jucător a fost ales Banu Răzvan (Clăbucet), cel mai bun portar a fost desemnat Claudiu Manolache (Penitenciarul Timișoara), premiul fair-play a fost obținut de către Centrul Educativ Buzias, iar un premiu special a primit fondatorul turneului, Ioan Bânciu. Arbitrajul pentru toate partidele a fost asigurat de către reputatul arbitru Gheorghe Stănescu, în timp ce de organizarea turneului s-au ocupat: Mihai Rosuș (președintele Federației Române de Fotbal de Stradă), prof. Costel Balint, prof. Harald Pinzhoffer și Eugen Gheorghioiu.
Rezultate meciuri:
Penitenciarul Timișoara – Centrul Lugoj 6-0
Curat 700 – Clăbucet 2-10
Rudolf Walther – Penitenciarul Timișoara 2-1
Clăbucet – Buziaș 6-1
Rudolf Walther – Centrul Lugoj 5-1
Curat 700 – Buziaș 2-0
Semifinale: Penitenciarul Timișoara – Clăbucet 1-3
Rudolf Walther – Buzias 4-0
Finala mica: Penitenciarul Timișoara – Buzias 3-1 (după lovituri de departajare)
FINALA: Rudolf Walther – Clăbucet 4-1
Acest eveniment face parte din Programul comemorativ și aniversar 2023, pregătit de Memorialul Revoluției din Timișoara în memoria Eroilor Martiri ai Revoluției din 1989.