fbpx

+4 0786 237 369

memorialulrevolutiei1989@gmail.com

Web Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Logo Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Web Development

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

White Labeling

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

VIEW ALL SERVICES 

Apel către persoanele juridice. Vă rugăm să redirecționați către noi 20% din impozitul pe profitul firmei

Avem nevoie de susținerea dumneavoastră! Vă rugăm să redirecționați 20% din impozitul pe profitul firmei către Asociația Memorialul Revoluției!

Din orice venit, statul impozitează 16%. Din aceștia, 20% pot fi direcționați spre o organizație nonprofit. Banii nu mai ajung toți la stat, ci ajută un ONG să-și susțină financiar activitatea.

Suntem un ONG care promovează istoria recentă a României și păstrează vie memoria Eroilor  Revoluției Române din Decembrie 1989, prin care România a fost eliberată de comunism.

Suntem vizitați anual de personalități ale vieții politice și culturale: președinți, ambasadori, consuli, senatori, deputați, artiști, scriitori, istorici, care ne apreciază activitatea, ceea ce ne onorează și ne dă un imbold să continuăm.

În semn de apreciere și recunoaștere a contribuției noastre la păstrarea vie a memoriei celor care au luptat pentru libertate și pentru apărarea demnității umane, Președintele Klaus Iohannis i-a conferit în anul 2019 Asociației Memorialul Revoluției Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, Categoria E – „Patrimoniul cultural național”.

p

Procedura de redirecționare:

Completați un contract de sponsorizare (vă vom trimite un model).

Trimiteți la sediul nostru contractul, completat în două exemplare semnate și ștampilate. Îl semnăm și noi, îl ștampilăm și returnăm un exemplar firmei. Contractul reprezintă baza redirecționării cotei de 20% din impozitul pe profit.

Detalii despre modalitatea de calcul găsiți accesând link-ul următor: ghid fiscal.

Pentru detalii vă rugăm să ne apelați la nr. 0723148110.