fbpx

Apel către persoanele fizice: Vă rugăm să direcționați către noi 3,5% din impozitul pe venit.

Vă rugăm să redirecționați 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Memorialul Revoluției 16-22 Decembrie 1989 din Timișoara până la data de 25 mai ale fiecarui an. Această redirecționare este o parte din impozitul pe venit pe care fiecare angajat îl dă statului!

O singură acțiune în doar 2 minute. Completați următorul formular. 

Conform Codului Fiscal, persoanele fizice au posibilitatea să redirecționeze 3,5% din impozitul pe veniturile obținute în anul anterior către o entitate nonprofit. Această sumă este o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi redirecționată de către fiecare cetățean în parte către entitatea dorită de acesta!

Procesul este gratuit, adică pe contribuabil nu-l va costa nimic în plus. Banii se vor retrage din impozitul pe care el sau compania la care lucrează îl plătește către stat. Redirecționarea se va face de către stat, începând cu trimestrul IV al anului în curs.

Dacă doriți ca, prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe care dumneavoastră l-ati plătit statului pentru salariul din anul anterior, să sprijiniți activitatea Asociației Memorialul Revoluției 16-22 Decembrie 1989 din Timișoara, completați formularul de mai sus